Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

28 mei ‘21

De GlasDraad Win-Week

De vraagbundeling van GlasDraad Groningen is in volle gang, op dit moment hebben al 24% van alle bewoners van de kleine kernen en lintbebouwing van Westerwolde en Stadskanaal ‘ja’ gezegd tegen glasvezel. De komst van glasvezel komt daarmee steeds dichterbij. Om ervoor te zorgen dat we zo snel mogelijk de 50% inschrijvingen behalen, start volgende week de GlasDraad Win-Week, na het succes van de vroege vogelactie.

Prijswinnaars Vroege Vogelactie

Afgelopen woensdag zijn ook de prijswinnaars van de vroege vogelactie bekend gemaakt. Alle bewoners die zichzelf vóór 24 mei in hebben geschreven, maakten kans op 1 van de 2 gratis aansluitingen of 1 van de 3 Sonos muzieksystemen. Onder toeziend oog van de ambassadeurs werden de prijswinnaars bekendgemaakt. GlasDraad neemt zo spoedig mogelijk contact op met de prijswinnaars.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Om kans te maken op nieuwe leuke prijzen, kunt u uzelf aanmelden bij GlasDraad tot en met 9 juni 2021. De vraagbundeling loopt uiteraard wel door tot en met 21 juni 2021. Iedere bewoner die zichzelf heeft ingeschreven maakt kans op een prijs:

  • Een ballonvaart voor 2 personen
  • 1 jaar lang gratis Formule 1 kijken bij Viaplay
  • Een EK-pakket

Direct inschrijven bij GlasDraad

U kunt direct inschrijven voor een glasvezelaansluiting op onze website, maar u kunt ook direct telefonisch contact opnemen met GlasDraad via 0850 479 223. Binnenkort starten ook onze informatieavonden.
Uiteraard bent u ook welkom in een van onze winkels:

  • Donderdag 13:00 - 18:00 uur: De Meet in Bellingwolde
  • Vrijdag 13:00 - 20:00 uur: Bibliotheek/RTV Westerwolde - Vlagtwedde
  • Zaterdag 12:00 - 17:00 uur: Bibliotheek/RTV Westerwolde - Vlagtwedde