Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

7 mei ‘21

Vertel het uw buren!

Al meer dan 700 bewoners ingeschreven voor glasvezel

De kleine dorpskernen van Westerwolde en Stadskanaal kleuren al mooi oranje, er komen veel inschrijvingen binnen en bewoners reageren enthousiast op de komst van glasvezel. Op dit moment staat de teller op 12%, en dat is een erg goede score!

Heeft u het al met uw buren gehad over het belang van glasvezel? Praat eens met uw vrienden en buurtgenoten, u kunt ze waarschijnlijk een goed persoonlijk advies geven. Zo zorgen we er samen voor dat we de 50% inschrijvingen behalen.

Eenmalige vergoeding van €250,-

We krijgen vaak te horen dat er geruchten rondgaan over de kosten. Vertel daarom vooral aan al uw buurtgenoten en vrienden dat de kosten echt eenmalig €250,- zijn, met een abonnement bij een van de serviceproviders.

Heeft u al een vlaggetje?

We zijn druk bezig om bij iedere bewoner die zichzelf heeft ingeschreven een vlaggetje langs te brengen, helaas lopen we door het hoge aantal inschrijvingen wat achter. De vlaggetjes zijn erg belangrijk voor het behalen van de 50% inschrijvingen, dus laat uw vlaggetje vooral in de tuin wapperen! Als u al een tijdje wacht op een vlaggetje of uw vlaggetje is opeens verdwenen, dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen op 0850 479 223 of mailen via groningen@glasdraad.nl.